Trabzonspor uzun süre ilgilendi ama...

Ara transfer döneminde gündeme gelen ve bugüne kadar adı sürekli Trabzonspor'la anılan Mame Diouf için Stoke City devreye girdiKulübü Hannover'da devam etmeme kararı alan forvet Mame Diouf, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City'nin radarında. İngi

Trabzonspor uzun süre ilgilendi ama...

Ara transfer döneminde gündeme gelen ve bugüne kadar adı sürekli Trabzonspor'la anılan Mame Diouf için Stoke City devreye girdi

Kulübü Hannover'da devam etmeme kararı alan forvet Mame Diouf, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City'nin radarında. İngiliz kulübünün başkanı Peter Coates, BBC Radio'ya Diouf transferini bitirmekte kararlı olduklarını söyledi.

Coates, "Diouf transferini bitirmeyi ümit ediyoruz. Mark Hughes onu geçen yıl istedi. İki kere transfer bitirmeye yaklaştık ama olmadı, böyle şeyler futbolda oluyor" diye konuştu.

Daha önce Manchester United formasıyla 3 sene İngiltere Premier Lig tecrübesi yaşayan Senegalli forvet, bu süre zarfında sadece 5 maça çıktı. Diouf ile Trabzonspor'un da ilgilendiği biliniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler