Trabzonspor üst kimliktir

25-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Trabzonspor Olağanüstü Kongresi'nde başkanı adayı Muharrem Usta'ın Trabzonspor Basketbol Takımı'na sponsor olmasının ardından listesinde yer alan genç işadamı Gökhan Saral Basketbol takımı yönetimine girdi.U

Trabzonspor üst kimliktir

25-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Trabzonspor Olağanüstü Kongresi'nde başkanı adayı Muharrem Usta'ın Trabzonspor Basketbol Takımı'na sponsor olmasının ardından listesinde yer alan genç işadamı Gökhan Saral Basketbol takımı yönetimine girdi.

Usta’nın asil listesinde yer alarak dikkatleri üzerine çeken genç işadamı Saral, Trabzonspor’un üst kimlikleri olduğunu söyledi. Söz konusu olan Trabzonspor olunca diğer detayların teferruat olduğunu belirten Saral, “Trabzonspor kongresinde sayın Muharrem Usta’nın listesinde yer aldım. Seçimlerden çıkan karara başta Başkan adayımız Muharrem Usta ve biz saygı gösterdik. Geçen süre zarfında gerek Trabzonspor Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yapıcı çalışmaları gerekse başkan adayımız Sayın Muharrem Usta ve diğer Trabzon dinamikleri olarak bizler birlik ve beraberlik örneği sergiledik. Kimin başkan olduğu değil bu rekabetten Trabzonspor’umuzun kazançlı çıkması adına ben de elimi taşın altına koydum” dedi.

ALP’E TEŞEKKÜR HOPİKOĞLU’NA TAM DESTEK
Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği'nin olağanüstü genel kurulunda da birlik ve beraberlik örneği verildiğini belirten Saral, “Eski başkanımız Mehmet Yiğit Alp ile yönetim kurulu üyelerine geçmiş hizmetlerinde dolayı teşekkür ediyoruz. Alp ve arkadaşları kongreye katılıp yeni yönetime destek verdiler. Bu onurlu ve Trabzonspor’a yakışan bir duruştur. Sayın Başkanımız Abiş Hopikoğlu da genel kurula katılan 53 kişinin tamamının oyunu alarak yeni başkan oldu. Bizler de sayın başkanımızla birlikte Trabzonsporumuz'un Beko Basketbol Ligi'nde kalıcı olmasını sağlamak için gece gündüz demeden çalışacağız. Taraftarlarımızdan tek isteğimiz bize sonunu kadar destek vermeleri” şeklinde konuştu.

“KULÜP VE TAKIM EKİP RUHUNU YANSITACAK”
Yeni oluşumla kulübün ve takımın iyi bir ekip ruhu yakalayacağına inandığını vurgulayan Saral, kaliteli, fedakar ve hırslı bir teknik ekip ve kadro oluşturacaklarını dile getirdi. Saral, “Yönetim olarak, kulübe samimiyetle destek veren davası Trabzonspor ve Trabzonspor basketbol takımının başarısı olan, her kesimle birlikte hareket edip, geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Trabzonlular, Trabzonsporlular ve basketbol severler bilmelidir ki ’Futbol şehri, onurlu sporun ve futbolun başkenti Trabzon’ bundan böyle basketbolda da başarılarıyla derin izler bırakacaktır. Layık olduğumuz şampiyonluk alın teriyle gelecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor