Trabzonspor UEFA'yı kazanabilir!

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, önemli açıklamalarda bulundu.KUPAYI TRABZONSPOR ALABİLİRDemirkol yaptığı açıklamada; ''Trabzonspor'un, Juventus'u geçtikten sonra UEFA Kupası'nı alma şansı çok yükselir. Çünkü kupanın en önemli favorisinden birisini elemiş

Trabzonspor UEFA'yı kazanabilir!

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, önemli açıklamalarda bulundu.
KUPAYI TRABZONSPOR ALABİLİR

Demirkol yaptığı açıklamada; ''Trabzonspor'un, Juventus'u geçtikten sonra UEFA Kupası'nı alma şansı çok yükselir. Çünkü kupanın en önemli favorisinden birisini elemiş oluyorsunuz. O saatten sonra her şey olabilir.'' dedi.
ONUR KIVRAK EN İYİ KALECİ

Trabzonsporlu futbolcuların UEFA Kupası'nda oynayacakların maçlaırn kendileri için de çok önemli olacağını söyleyen Demirkol, ''Futbolcuların Avrupa kupalarında gösterdikleri performans çok önemlidir. Onur Kıvrak İtalya'da 6,7 kere haftanın en iyi kalecisi seçildi. Şu an ülkenin en iyi kalecisi. Diğer taraftan Olcan Adın da Avrupa kulüplerinin takibinde olan bir isim. Trabzonsporlu futbolcuların UEFA Avrupa Ligi'nde gösterecekleri performans kendi geleceklerini de çok etkiler.'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor