Trabzonspor UEFA'ya haber oldu!

UEFA'nın internet sitesinde yer alan haberde, UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda yer alan Trabzonspor'un Avrupa arenasında Lazio ile daha önce de karşılaştığı vurgulandı. UEFA Kupası'nın 1994-1995 sezonu üçüncü turunda o dönem Şenol Güneş yönetimindeki Trabzons

Trabzonspor UEFA'ya haber oldu!

UEFA'nın internet sitesinde yer alan haberde, UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda yer alan Trabzonspor'un Avrupa arenasında Lazio ile daha önce de karşılaştığı vurgulandı. UEFA Kupası'nın 1994-1995 sezonu üçüncü turunda o dönem Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor ile Zdenek Zeman'ın teknik direktörlüğünü üstlendiği Lazio'nun sahada yer alan oyuncularına yer verilirken, yapılan iki maçtan da 2-1'lik skorlarla İtalyan ekibinin galip ayrıldığı hatırlatıldı.

Trabzon'un Avrupa'da bileği bükülmüyor
Trabzonspor'un bu sezonki Avrupa performansına dikkat çekilen haberde, Karadeniz temsilcisinin oynadığı 9 maçtan 6 galibiyet ve 3 beraberlik alarak yenilgisiz ayrıldığı ve son olarak UEFA Avrupa Ligi J Grubu'ndaki ilk maçında da Apollon Limassol'u deplasmanda 2-1 yenerek iddiasını gösterdiği kaydedildi.

Kral Henrique
Karadeniz temsilcisinin Brezilyalı forveti Paulo Henrique'nin oynadığı 6 maçta attığı 7 golle krallık yarışında zirvede olduğu vurgulanırken, teknik direktör Mustafa Akçay'ın antrönörlük eğitimi döneminde Ajax'ı gözlemlediği öne sürüldü. Akçay'ın 2009/10 sezonunda alt ligde mücadele eden Tavşanlı Linyitspor'u bir üst lige taşıdığı, daha sonra 1461 Trabzon'daki başarılı performansı ile Trabzonspor'un başına geçtiği anımsatıldı.

Trabzonspor, İtalyan takımlarıyla oynadığı son 10 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Lazio ise, Türk takımlarıyla yaptığı son 10 mücadelede 2 bereberlik ve 2 mağlubiyet alırken, sahadan 6 kez galibiyetle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor