Trabzonspor UEFA'ya gidiyor

Bordo Mavililer ırkçı söylemde bulunduğu gerekçesiyle hapis cezası alan Emre Belözoğlu’nun sahalardan men edilmesi için de UEFA’ya başvuru yapacak.Trabzonspor Emre Belözoğlu’nun peşini bırakmıyor. Bordo Mavili yönetim Didier Zokora’ya ırkçı söylemde bulun

Trabzonspor UEFA'ya gidiyor

Bordo Mavililer ırkçı söylemde bulunduğu gerekçesiyle hapis cezası alan Emre Belözoğlu’nun sahalardan men edilmesi için de UEFA’ya başvuru yapacak.

Trabzonspor Emre Belözoğlu’nun peşini bırakmıyor. Bordo Mavili yönetim Didier Zokora’ya ırkçı söylemde bulunduğu gerekçesiyle 2,5 ay hapis cezası alan Fenerbahçeli futbolcu için UEFA ve FIFA nezdinde de yeni girişimlerde bulunmaya hazırlanıyor. Emre mahkemeden aldığı bu cezaya rağmen PFDK tarafından ırkçı söylemi hakaret olarak algılanıp sadece 2 maçla cezalandırmıştı.

MEN CEZASI İSTENECEK

UEFA bu tür olaylarda adı geçen futbolcuya 15 maça kadar Avrupa kupalarından men cezası veriyor. Bordo Mavili yöneticiler Fenerbahçeli futbolcunun sahalardan da men edilmesi için UEFA ve FIFA’ya başvurarak konunun takipçisi olmaya kararlı görünüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor