Trabzonspor UEFA yolcusu

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, hukukçularıyla gelişmeleri değerlendirip toplantı üzerine toplantı yapıyor. Birlikte çalışılan mevcut hukuk departmanındaki isimlerin yanı sıra birçok avukatın da Trabzonspor’un kapısını çaldığı ve destek vermek

Trabzonspor UEFA yolcusu

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, hukukçularıyla gelişmeleri değerlendirip toplantı üzerine toplantı yapıyor. Birlikte çalışılan mevcut hukuk departmanındaki isimlerin yanı sıra birçok avukatın da Trabzonspor’un kapısını çaldığı ve destek vermek için hazır oldukları mesajını ilettiği öğrenildi.

Herkesle görüşülecek

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Beşiktaş maçı için gideceği Trabzon’da da camianın önde gelenleriyle bir araya gelip hem bundan sonra izleyecekleri yol haritasını anlatacak hem de destek isteyecek. Trabzonspor Yönetimi, siyasi baskı anlamında da Trabzonlu vekiller ve yerel seçimler öncesinde partiler düzeyinde bazı temaslarda da bulunmaya hazırlanıyor. Trabzonspor, UEFA’dan da yeni bir randevu talep edecek. İlgili kurula Yargıtay kararının tercümeleri, CAS’ın kararı ve Türkiye’deki yerel mahkemelerin bugüne kadar attığı diğer adımlar da sunulacak.

Taraftara mesajlar...

Yönetim, taraftarlarından da sağduyulu tepki beklentisi içinde. Önce hafta sonunda Trabzon’da, ardından da İstanbul ve Ankara’da protestolara hazırlanan Bordo-Mavili taraftarların liderleriyle görüşülecek, “Bizim elimizi zayıflatacak, şiddet içeren, medyada olumsuz görüntüler oluşturacak işler yapmayın. Haklı davamızda doğru adımlar atalım” mesajları verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor