Trabzonspor UEFA kriterlerini yerine getirdi

Trabzonspor UEFA Mali Fair Play koşullarını yerine getirdi.Kamu Aydınlatma Platformu'na konuyla ilgili yapılan açıklamada UEFA'ya karşı tüm taahhütlerin yerine getirildiği vurgulandı.İşte yapılan açıklama;Mayıs /2014 Döneminde  UEFA Mali Fair Play Komites

Trabzonspor UEFA kriterlerini yerine getirdi

Trabzonspor UEFA Mali Fair Play koşullarını yerine getirdi.

Kamu Aydınlatma Platformu'na konuyla ilgili yapılan açıklamada UEFA'ya karşı tüm taahhütlerin yerine getirildiği vurgulandı.

İşte yapılan açıklama;

Mayıs /2014 Döneminde  UEFA Mali Fair Play Komitesi ile Kulübümüz arasında akdedilen sözleşmeyle UEFA'ya karşı tüm taahhütlerimizi yerine getirdiğimiz, bu sebeple sözleşmenin tamamlandığı bilgisi, UEFA tarafından bugün yazılı olarak tarafımıza bildirilmiştir.

Böylelikle külübümüz, gerek geçtiğimiz sezon ve gerekse de içinde bulunduğumuz dönem itibari ile UEFA Mali Fair Play koşullarını yerine getirmiştir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur,

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor