Trabzonspor üç puan için uçtu

Trabzonspor, Süper Lig'de yarın cezası nedeniyle Kocaeli'nde Kasımpaşa ile oynayacağı maç için bu kente gitti. THY'ye ait tarifeli uçakla saat 13.00'da Trabzon Havalimanı'ndan İstanbul'a uçan Karadeniz ekibi, oradan da karayolu ile Kocaeli'ne geçecek.Tekn

Trabzonspor üç puan için uçtu

Trabzonspor, Süper Lig'de yarın cezası nedeniyle Kocaeli'nde Kasımpaşa ile oynayacağı maç için bu kente gitti. THY'ye ait tarifeli uçakla saat 13.00'da Trabzon Havalimanı'ndan İstanbul'a uçan Karadeniz ekibi, oradan da karayolu ile Kocaeli'ne geçecek.

Teknik heyet ile bazı yöneticilerin de yer aldığı bordo - mavili kafilede 19 futbolcu bulunuyor. Kart cezalısı Serkan ve Burak ile sakatlığı devam eden Engin'in yanı sara Sezer, Ferhat ve genç kaleci Bora kafileyle götürülmedi.

Ligde şampiyonluk mücadele veren Trabzonspor, zorlu yarışta geriye düşmemek için ligde kalma mücadelesi veren rakibi Kasımpaşa'yı yenip yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Beşiktaş maçında yaşanan olaylar ve ardından hafta içerisinde yönetimin TFF, MHK ve Aziz Yıldırım'a yönelik yaptığı ağır eleştirilerin ardından oluşan gergin ortamda oynanacak bu maçın sonucu da merakla bekleniyor. 

Oyuncularını saha dışı tartışmalardan uzat tutmaya çalışan teknik direktör Şenol Güneş'in talebelerinden sadece maça konsantre olmalarını istediği öğrenildi.

Bu arada, Trabzonsporlu taraftarlar cezası nedeniyle Kasımpaşa maçında tribünde oturacak olan teknik direktör Şenol Güneş'e destek için kampanya başlattı. Bordo - mavili taraftarlar, Kocaeli'nde yüzlerine takacakları Şenol Güneş maskesi ile deneyimli hocaya desteklerini gösterecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler