Trabzonspor turu kovalayacak

Türkiye Kupası 3. tur maçında Trabzonspor sahasında İstanbul Güngörenspor karşısında tur biletini kovalayacak.Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Spor Toto Süper Lig'de son üç maçını kazanan Trabzonspor, Bank Asya 1. Lig'de galibiyetsiz olarak son sırada

Trabzonspor turu kovalayacak

Türkiye Kupası 3. tur maçında Trabzonspor sahasında İstanbul Güngörenspor karşısında tur biletini kovalayacak.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Spor Toto Süper Lig'de son üç maçını kazanan Trabzonspor, Bank Asya 1. Lig'de galibiyetsiz olarak son sırada yer alan İstanbul Güngörenspor'u konuk ediyor.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak müsabakada Kutluhan Bilgiç düdük çalarken, Bilgiç'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Ahmet Şimşek yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Ferdi Uludağ.

TRABZONSPOR'DA ROTASYON ZAMANI
Son maçlarda aldığı galibiyetlerin moraliyle İstanbul Güngörenspor'un karşısına çıkacak olan Trabzonspor, kupadaki ilk maçından galibiyetle ayrılarak bir üst tura çıkmayı amaçlıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in de, Bank Asya 1. Lig'de zor günler yaşayan rakipleri karşısında rotasyon yaparak ligde fazla forma şansı bulamayan oyuncularına görev vermesi bekleniyor.

Bordo mavili ekipte Fildişi Sahilleri Milli Takımı ile Afrika Kupası'nda olan Didier Zokora'nın yanı sıra, sakatlıkları süren Robert Vittek ve Tayfun Cora da Türkiye Kupası'nda forma giyemeyecek.

Olcan Adın ile birlikte ara transfer döneminde Trabzonspor'a katılan Torric Jebrin ise, Güneş'in gören vermesi halinde bu maçta ilk kez Trabzonspor forması giyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor