"Trabzonspor travma geçiriyor"

Trabzonsporlu eski futbolcu Fatih Tekke, Trabzonspor'da şu anda bir çöküntü, enkaz dönemi geçirdiğini ve bunu temizlemenin kolay olmayacağını söyledi.Manavgat'ta Veteranlar turnuvasında Trabzon forması altında mücadele eden Fatih Tekke, Trabzon camiasının

"Trabzonspor travma  geçiriyor"

Trabzonsporlu eski futbolcu Fatih Tekke, Trabzonspor'da şu anda bir çöküntü, enkaz dönemi geçirdiğini ve bunu temizlemenin kolay olmayacağını söyledi.

Manavgat'ta Veteranlar turnuvasında Trabzon forması altında mücadele eden Fatih Tekke, Trabzon camiasının çok büyük bir aile olduğunu belirterek, "Herkesin bir birine ihtiyacı olan bir aile.
 
Neticede Türk futbolunun geleceği burada ki beyinlerde yüreklerde. Dolayısıyla hocaların, antrenörlerin bir birlerine yakınlaşması için bu tarz etkinlikler gayet hoş. Trabzon'un durumu ile ilgili konuşulacak çok fazla bir şey yok. Bununla ilgili gerekli açıklamayı zaten geçen haftalarda yaptık. Umuyorum en kısa sürede özlenen Trabzonspor kimliği ile ruhu ile tekrar döner sahalarda olur" dedi. 
 
Trabzonspor'un şu andaki durumuna üzüldüklerinin altını çizen Fatih Tekke, futbolda, sorumlularının sorumluluk alması gerektiğini ifade ederek, "Şuan camiada en kötü şey, bu gidişata bir tepki yok.
 
Yani ayağa kalkma bir birliktelik yok. Bu birliktelikten kasıt bir araya toplanmak değil, Trabzonspor için en doğru kararları almak ve uygulamak. Hem söylemsel hem eylemsel. Umarım yakın zamanda sorumlular gerekli sorumluluklarını yerine getireceklerdir. Trabzonspor'da istenilen düzeyde bir yönetim veya bir takımla devam edecektir. Ümidimiz bu yönde inşallah bu gerçekleşir.
 
Sadece görev yapmak adına görev yapmak değil, Trabzonspor'a gerçek anlamda hizmet edeceğimi düşünenler varsa görev şekli yeri hiç önemli değil. Ama bunun gerçekten istenmesi lazım. Umuyorum biz dışarıda da kalsak, hiç dışarıda olmadığı gibi içerideyiz. Çünkü bu takım bizim takımımız. Çok iyi ileriye götürmek istiyoruz, kötü olduğumuz zaman da üzülüyoruz. Umuyorum benimle görüşen birçok arkadaş var. Trabzonspor beklenenden daha güçlü olacak ama biraz zaman gerekli. Bir çöküntü, bir enkaz var bana göre bunu temizlemek kolay değil. Bu işin devamlılığı planlanarak yapılması lazım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor