Trabzonspor transferi yetiştirebilecek mi?

 Futbolda birinci transfer ve tescil dönemi yarın sona erecek.FIFA kuralları gereği 12 hafta (84 gün) süren ve 10 Haziran Salı günü başlayan birinci transfer ve tescil dönemi, yarın mesai saati bitimiyle birlikte tamamlanmış olacak.Yabancı transferi konus

Trabzonspor transferi yetiştirebilecek mi?

 Futbolda birinci transfer ve tescil dönemi yarın sona erecek.

FIFA kuralları gereği 12 hafta (84 gün) süren ve 10 Haziran Salı günü başlayan birinci transfer ve tescil dönemi, yarın mesai saati bitimiyle birlikte tamamlanmış olacak.

Yabancı transferi konusunda hareketli günler geçiren Trabzonspor'un transferin son gününde istediği transferleri gerçekleştirip gerçekleştiremeyceği merakla bekleniyor. Taraftarlar ise kulüpten gelecek müjdeli haberi bekliyor.

Öte yandan "Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 6 Ocak 2015 tarihinde başlayacak, yine FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) sürüp, 2 Şubat 2015'te bitecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor