Trabzonspor transferde ne yapacak?

Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için şimdiden transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor'da transfer edilmek istenen isimler belli olmay başladı. Yabancı oyunculardan istediği verimi alamayan Trabzonspor transferde bu kez yerli oyunculara dönecek. B

Trabzonspor transferde ne yapacak?
Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için şimdiden transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor'da transfer edilmek istenen isimler belli olmay başladı.
 
Yabancı oyunculardan istediği verimi alamayan Trabzonspor transferde bu kez yerli oyunculara dönecek. Bu noktada ilk hedef sezon sonu kulüpleriyle sözleşmeleri bitecek oyuncuları takibe alduğı bildirildi.
 
Bu sebepten dolayı öne çıkan iki isim ise Gaziantepsporlu Orhan Gülle ve Eskişehirsporlu Erkan Zengin’in olduğu belirtildi.
 
Yönetim bu futbolcuların dışında öze dönüş çerçevesinde Trabzonlu oldukları bilinen Gaziantepsporlu Muhammed Demir ve Bursasporlu Şener Özbayraklı’yı da gündemde tuttuğu öğrenildi.
 
 
 
 
, Gaziantepsporlu Orhan Gülle ve Muhammet Demir'le Eskişehirsporlu Erkan Zengin ve  Bursasporlu Şener için nabız yoklamaya başladı.
 
 Yönetimin bu futbolcuların dışında Gaziantepsporlu Muhammed Demir ve Bursasporlu Şener Özbayraklı’yı da transfer etmek isteyen teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın raporu doğrultusunda takas teklifini de gündemine alacağı bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler