Trabzonspor Toure için onu bekliyor!

Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor.Bordo mavili ekip yabancı transferde bir süredir görüşmeleri yürüttüğü Kolo Toure'yi renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Ancak bir türlü transfer resmiyet kazanmadı.Bu transferin resmiyet kazanmamasındaki en

Trabzonspor Toure için onu bekliyor!

Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Bordo mavili ekip yabancı transferde bir süredir görüşmeleri yürüttüğü Kolo Toure'yi renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Ancak bir türlü transfer resmiyet kazanmadı.

Bu transferin resmiyet kazanmamasındaki en büyük nedenin Bamba olduğu öğrenildi. Bordo mavili ekip kendisinden kulüp bulmasını istediği Bamba'nın hiçbiryere gitmemesi nedeniyle Toure'ye imza attıramadığı belirtildi.

Trabzonspor'da en kötü ihtimalle Bamba'nın sözleşmesini feshedilmesi düşünülürken , Bamba'nın gitmesiyle beraber Toure'ye imza attırılmak isteniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler