Trabzonspor törenle açtı!

Tokat'ın Niksar ilçesinde 85 dekar alanda oluşturulan "Trabzonspor Gıda Ormanı" törenle açıldı.Tokat İl Özel İdaresi, Niksar Kaymakamlığı, Orman İşletme Müdürlüğü, Trabzonspor Kulübü ve TEMA İlçe temsilciliği işbirliğiyle "Trabzonspor Gıda Ormanı" kuruldu

Trabzonspor törenle açtı!

Tokat'ın Niksar ilçesinde 85 dekar alanda oluşturulan "Trabzonspor Gıda Ormanı" törenle açıldı.

Tokat İl Özel İdaresi, Niksar Kaymakamlığı, Orman İşletme Müdürlüğü, Trabzonspor Kulübü ve TEMA İlçe temsilciliği işbirliğiyle "Trabzonspor Gıda Ormanı" kuruldu.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Kemerkaya ve İdari Koordinatör Cahit Erdem ile eski futbolcularınızdan Mehmet Köroğlu’nun katıldığı törende konuşma yapan TEMA İlçe temsilcisi Tahsin Çamkerten, Trabzonspor Gıda Ormanı için de özverili şekilde çalıştıklarını belirterek bu güzel çalışmanın Niksar'a ve Tokat'a hayırlı olması temennilerinde bulundu. Trabzonspor'un gönüllerin şampiyonu olduğunun altını çizen Çamkerten, Edirne'de Kars'a kadar Trabzonspor'un her yerde olduğunu söyledi.

 

Niksar Kaymakamı Uğur Turan Trabzonsporlu olmanın gurunu yaşadığını belirterek, Başkanımız Sadri Şener’in nezdinde tüm camiamıza başarılar diledi. Turan sözlerini şöyle sürdürdü; “Türkiye’nin her neresinde görev yaparsam yapayım daima gönlümdeki takım olan Trabzonspor’u yaşatacağım ve başarıları ile gurur duyacağım.”

 

Törene katılan Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan ise yapılan çalışmadan çok etkilendiğini belirterek, çevre odaklı projelere her zaman destek olduklarını, kendilerinin de Erbaa Kaymakamlığı ve Erbaa Belediyesi olarak böyle gıda ormanları kuracaklarını kaydetti.

 

Trabzonspor idari Koordinatörü Cahit Erdem ise Trabzonspor kulübünün tarihi hakkında kısa bilgiler vererek, Trabzonspor'un başarılarının ve taraftarlarının da günden güne büyüdüğünü ifade etti. Niksar'da Trabzonspor adına böyle güzel bir çalışmanın olmasından duyduğu mutluluğu ifade eden Erdem Trabzonspor Kulübü adına tüm Niksarlılara teşekkür etti.

 

Niksar Orman İşletme Müdürü İlhan Yazıcı ise 85 dekarlık alanda kurulan gıda ormanına bin ceviz, 4 bin badem, 3 bin alıç, 2 bin 500 Ahlat, 5 bin akasya, 500 kızılcık ve 10 bin fıstık çamı dikildiğini kaydetti. Konuşmaların ardından Yönetim Kurulu Üyemiz Ömer Kemerkaya ve İdari Koordinatörümüz Cahit Erdem tarafından Kaymakam Uğur Turan ile Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan'a plaket ve forma hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor