Trabzonspor teklif yaptı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da defans için düşünülen İshak Doğan için kulübüne teklif yaptığı ortaya çıktı. Ancak Karabükspor bu teklifi yetersiz bularak reddetti.Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada defa

Trabzonspor teklif yaptı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da defans için düşünülen İshak Doğan için kulübüne teklif yaptığı ortaya çıktı. Ancak Karabükspor bu teklifi yetersiz bularak reddetti.

Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada defans oyuncuları İshak Doğan için Trabzonspor ve Kasımpaşa'dan teklif aldıklarını söyledi. Yolbulan "Biz her 2 külübümüze de bir rakam söyledik. Ancak verdikleri rakam bizi tatmin etmediği için kabul etmedik. İstediğimiz rakamı verirlerse İshak Doğan'ı alabilirler. Ama bunun altında bir rakamı kabul etmeyiz. Çünkü İshak bizim için çok değerli bir oyuncu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler