Trabzonspor teklif getirdi mi?

Bu sezon gösterdiği başarılı futbolla ligde üst sıralara yükselirken Avrupa kupalarında oynamayı her hafta bir adam daha yaklaşan Eskişehirspor'da genç yetenek futbolculara büyük kulüplerden adeta teklif yağıyor. Erkan Zengin ve Batuhan Karadeniz'in ardın

Trabzonspor teklif getirdi mi?

Bu sezon gösterdiği başarılı futbolla ligde üst sıralara yükselirken Avrupa kupalarında oynamayı her hafta bir adam daha yaklaşan Eskişehirspor'da genç yetenek futbolculara büyük kulüplerden adeta teklif yağıyor. Erkan Zengin ve Batuhan Karadeniz'in ardından şimdi de Eskişehirli genç yetenek Alper Potuk'a 4 büyük kulüpten transfer teklifi geldi. Önceliğinin Milli Takım olduğunu belirten Potuk, kulübünün istemesi halinde her şeyin olabileceğini söyledi. "Trabzonspor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, hepsinden teklif var " diyen Potuk, " Ama ben Eskişehirspor'un futbolcusuyum. 2 senelik sözleşmem var. 2 sene daha burada olurum büyük ihtimal. Ya da kulübümle anlaşırlarsa kulübümün isteği doğrultusunda olur her şey. Kısacası kulübüm isterse her şey olur."Son günlerde oynadığı başarılı futbol ve kritik maçlarda attığı gollerle göz dolduran Eskişehirspor'un genç yeteneği Alper Potuk, Fenerbahçe maçı öncesinde 4 büyük kulüp tarafından kendisine yapılan transfer teklifleri ve hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Eskişehir'in çocuğu olduğunu ve bu nedenle de Eskişehirspor'da top oynamanın kendisi için büyük onur olduğunu kaydeden 20 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu , " Eskişehirspor'da ne zamandır Eskişehirli bir futbolcu oynamıyordu. En son 3 sene önce Sinan abi vardı. O da kaleciydi. Futbolcu olarak ne zamandır kimse yoktu. Bundan dolayı çok mutluyum.2.ligdeyken pek bakılmıyordu altyapıya. Süper lige çıktıktan sonra göz önüne alındı. Biz bunun sayesinde hocalarımızın gözüne girdik. Böylelikle a takımında oynamaya başladık. Bu durum gurur verici." diye konuştu.

"BİRİNCİ HEDEFİM MİLLİ TAKIM, ARDINDAN AVRUPA'DA OYNAMAK İSTİYORUM"

Hedefleriyle ilgili olarak ta konuşan Potuk, "Hedeflerim var tabi. Her oyuncunun gönlünde yatan A Milli Takımda oynamaktır. Benim de ilk hedefim milli takımda oynamak. Eskişehirspor'dan giderek milli takımda oynamak istiyorum." dedi.

Sonraki hedefinin ise Avrupa'da oynamak olduğunu kaydeden Potuk, şöyle dedi:" Avrupa'ya gidip İspanya Liginde oynamak istiyorum. Bunun için kendimi daha da geliştirmek için idmanların dışında bol bol çalışıyorum. Topla çalışıyorum, şut falan atıyorum. Sonrasında da sinemaya gidiyoruz Veysel'le. Bazen de çay içmeye çıkıyoruz dışarıya. Onun dışında tesislerde çalışıyor ve burada kalıyoruz."

"4 BÜYÜK KULÜPTEN TEKLİF VAR"

Takımın başına Bülent Uygun'un gelmesi, idmanda performansının ve kendine güvenimin artmasıyla, önce teknik heyetin kendisine güvenin arttığını ardından da kendini geliştirmeye başladığını dile getiren Potuk, bunun semeresini görerek güzel bir futbol ortaya koymaya başladığını ve bunu da herkesin takdir ettiğini kaydetti.

Son dönemlerde ortaya koyduğu güzel futbolun semeresini görmeye başladığını ve 4 büyük kulüpten transfer teklifleri almaya başladığını vurgulayan Potuk, "Trabzonspor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, hepsinden teklif var. Ama ben Eskişehirspor'un futbolcusuyum. 2 senelik sözleşmem var. 2 sene daha burada olurum büyük ihtimal. Ya da kulübümle anlaşırlar. Kulübümün isteği doğrultusunda olur her şey. Kulübüm ne derse o geçerlidir. Ben ne denirse ona uyarım." ifadesini kullandı.

"FENERBAHÇE'Yİ YENECEĞİZ"

Eskişehirspor'un başarılı ve güçlü bir ekip olduğunu, Cumartesi günü evlerinde ağırlayacaklarını Fenerbahçe'yi de yeneceklerinin altını çizen Potuk, şöyle konuştu:" Taraftarımızın bize katkısı çok büyük. Zaten hocamız geldikten sonra içerde hiç yenilmedik. 20 maçta sadece 3 mağlubiyetimiz var, bunlar da deplasmanda oldu. İçerde mağlubiyetimiz yok. İçerde ne kadar iyi oynadığımızı her maç gösteriyoruz. Bu hafta da Fenerbahçe geliyor. Liderliği kaybettiler. Bize çok yüklenecekler ama taraftarlarımızın desteğiyle onları yeneceğimizi düşünüyorum."

Taraftarın kendilerini olan desteği bırakmamasını isteyen Potuk, "Zaten her maça yenmek içim çıkıyoruz. Kulüp olarak hedefimizi Avrupa'ya gitmek. Taraftarımız bizi 90 dakika desteklesin. Galip geleceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler