Trabzonspor tek yürek...

 Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Medical Park Antalyaspor ile, gelecek hafta ise Akhisar Belediyespor ile zorlu iki maça çıkacak. Lig tarihinin en zor günlerini yaşayan Bordo mavili ekip için böyle bir süreçte her iki maç da farklı anlamlar ta

Trabzonspor tek yürek...

 

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Medical Park Antalyaspor ile, gelecek hafta ise Akhisar Belediyespor ile zorlu iki maça çıkacak.
 
Lig tarihinin en zor günlerini yaşayan Bordo mavili ekip için böyle bir süreçte her iki maç da farklı anlamlar taşıyor.
 
Bu iki maçtan 6 puan hedefleyen Trabzonspor gelecekle ilgili planlarında da değişiklikler yapacak. Alınacak 6 puanla özgüvenini tekrar kazanması beklenen bordo mavili ekip kendine sıralamada da üst sıralarda yer bulacak.
 
Trabzonspor'da Medical Park Antalyaspor maçı öncesi cezaları nedeniyle Serkan, Olcan ve Colman'ın yokluğu Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ı yeni arayışlara itiyor.
 
Serkan'ın yerine savunmanın sağına Celutska'yı monte etme düşüncesinde olan Kafkas'ın orta alanda Colman'ın yerine Zokora ve Olcan'ın yerine ise Volkan Şen hamlelerini yapmaya hazırlandığı öğrenildi.
 
Öte yandan taraftar guruplarının, Trabzonspor çatısı altında görev yapan kurulların antrenmanları ziyaret edip takıma moral vermesi, Medical Park Antalyspor maçı öncesinde Bordo-Mavilileri motive etti.
 
Oyuncuları ile her fırsatta birlikte olup onları Antalyaspor maçına motive eden Tolunay Kafkas, "Bulunduğumuz yer sizin kalitenize yakışan bir yer değil. Antalya maçında gerçek gücümüzü ve kalitemizi herkese gösterelim" dediği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor