Trabzonspor Tarık'ı istedi ama...

Adı Trabzonspor'la anılan Tarık Çamdal'la ilgili Eskişehirspor başkanı Mesut Hoşçan'dan açıklama geldi.Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan  Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan genç futbolcuları Tarık Çamdal için "Biz Tarık ile ilgili olarak

Trabzonspor Tarık'ı istedi ama...

Adı Trabzonspor'la anılan Tarık Çamdal'la ilgili Eskişehirspor başkanı Mesut Hoşçan'dan açıklama geldi.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan  Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan genç futbolcuları Tarık Çamdal için "Biz Tarık ile ilgili olarak bir rakamı ortaya koyduk. Bunu transfer yapmak isteyen kulüpler biliyor..Eğer bu konuya sıcak bakarlarsa görüşme yeniden yapılabilir. Yoksa biz Tarık'ın transferini durdurmuş vaziyetteyiz" dedi.

Futbolcularından Erkan Zengin ve Tarık Çamdal'a çeşitli kulüplerden transfer teklifleri geldiğini belirten Mesut Hoşçan şunları kaydetti:

"Özellikle Tarık konusunda Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş bu oyuncumuzla ilgileniyor. Ancak biz Tarık ile ilgi olarak tavrımızı net bir şekilde ortaya koyduk. Onun haricinde bizim çok daha bu konuda gireceğimiz bir durum yok. Hatta Tarık ile ilgili olarak zamanlamada geç kalındığını artık kadrolar belli bir hale geldiğini Hazırlık maçları yapılıyor. Takım yapıları belli oluyor. Bu saatten sonrada bu işlere çok sıcak bakmayacağımızı söylemiştik. Ancak ve ancak Eskişehirspor'un menfaatleri doğrultusunda bir gelişme olursa belki değerlendirme yapabiliriz. Ama buna da çok sıcak bakmıyoruz. Biz tavrımızı ve politikamızı belirledik. Bir rakamı ortaya koyduk. Bunu diğer kulüpler de biliyorlar. Transfer yapmak isteyen kulüpler. Eğer bu konuya sıcak bakarlarsa ancak bir görüşme yeniden yapılabilir. Yoksa biz Tarık'ın transferini durdurmuş vaziyetteyiz. Transfer konusunda tavrımız bizim belli. Bu tavrımızdan bir ödün vermemiz mümkün değil. Eskişehirspor'un menfaatlerini kollamakla mükellefiz. Oyuncularımız değerli oyuncular."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor