Trabzonspor tarihinde bir ilk yaşanacak!

 Trabzonspor’da yaşanan kongre sürecinde Başkan adayları Muharrem Usta, İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ve Emre Aksoy resmi açıklamalarını yaparken 5. Başkan adayı Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu resmi açıklamasını bugün yaptı.Başkan adaylarının yola berabe

Trabzonspor tarihinde bir ilk yaşanacak!

 

Trabzonspor’da yaşanan kongre sürecinde Başkan adayları Muharrem Usta, İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ve Emre Aksoy resmi açıklamalarını yaparken 5. Başkan adayı Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu resmi açıklamasını bugün yaptı.

Başkan adaylarının yola beraber çıktıkları yönetici listelerinde birçok isim yer alıyor. Fakat Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu’nun listesinde öyle bir isim var ki Trabzonspor için bir ilki teşkil ediyor.

Bu isim Prof. Dr. Kulaçoğlu seçildiği takdirde yönetiminde yer alacak olan ve Trabzonspor tarihinin ilk kadın yöneticisi olacak olan Prof. Dr. Hülya Kalaycıoğlu.

Prof. Dr. Hülya Kalaycıoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi  (KTÜ) Orman Fakültesi, Orman Endüstri Mühendisliği Bölümünde bir çok öğrenci yetiştirmiş, ve kısa bir zaman önce yapılan Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlük seçimlerinde adaylığını koymuş bir isim.

Her yerde bir bayan eli olmalı diyen Kalaycıoğlu yönetim listesinde olmasıyla ilgili olarak Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Kalaycıoğlu  Trabzonsporlu bir kadın gözüyle bir şeyler yapmak istediğini belirterek  “Hakan Hocam bana teklifi getirdiğinde spor işinden çok anlamadığımı futboldan çok fazla anlamadığımı ama Trabzonsporlu bir kadın gözüyle bir şeyler yapabileceğimi dile getirdim kendisine. Çok da mutlu oldum benimle böyle bir yola çıkmak istemesinden. İnşallah Trabzon’a gönül vermiş kadınlarla Trabzonspor’u daha ileriye taşımak için bir şeyler yapmaya çalışacağız.” Dedi.

AYRI TRiBÜN MÜ GELİYOR?

Kalaycıoğlu başkan adayı Kulaçoğlu’nun  8 yaşın altındaki çocuklara özel tribün yapılması projesi hakkında ise şu ifadeleri kullandı;

“Kadınlar için de planlıyoruz. Futbol öyle enteresan bir spor ki 22 kişilik bir ekibin içerisinde binlerce seyredeni olan bir topluluk. Trabzonspor’un tribünlerinin Trabzon’a ve Türkiye’ye ve hatta dünyaya mesaj vermesi gerekiyor. Bence Trabzonspor bizim yönetimimizle beraber daha kaliteli daha başarılı mesajlar verecek.  “

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor