Trabzonspor tarih yazdı tarih!

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılan Trabzonspor, İtalyan devi Inter'i deplasmanda 1-0 yenerek Devler Ligi'nin en büyük sürprizlerinden birini gerçekleştirdi.Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılan Trabzonspor, İtalyan devi Inter'i deplasma

Trabzonspor tarih yazdı tarih!

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılan Trabzonspor, İtalyan devi Inter'i deplasmanda 1-0 yenerek Devler Ligi'nin en büyük sürprizlerinden birini gerçekleştirdi.

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılan Trabzonspor, İtalyan devi Inter'i deplasmanda 1-0 yenerek Devler Ligi'nin en büyük sürprizlerinden birini gerçekleştirdi. Trabzonspor'da kaleci Tolga, kalesinde devleşirken net pozisyonlarda rakip forvetlere gol şansı tanımadı. Bordo-Maviler'e tarihi galibiyeti getiren golü ise Celutska, 76. dakikada kaydetti.

Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk kez bir grup karşılaşmasına çıkan Trabzonspor, ilk yarıda kontrollü bir oyun ortaya koydu.

Savunma güvenliğini ön planda tutmaya çalışan ve hücumda çoğalamayan bordo-mavililer, özellikle ilk 30 dakikalık bölümde rakibine etkili bir pozisyon vermedi.

Bu bölümün ardından ev sahibi İnter, oyunda etkisini artırdı. Rakip takım, özellikle Zarate ile gol pozisyonlarına girmesine karşın kaleci Tolga rakibe izin vermedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler