Trabzonspor taraftarlarına destek çağrısı

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, Trabzonspor'un  MP Antalyaspor ile zorlu bir müsabaka oynayacağını belirterek, taraftarları Hüseyin Avni Aker Stadyumu’na davet etti.Ligde yeniden çıkışa geçmek için MP Antalyaspor maçının ciddi önem ta

Trabzonspor taraftarlarına destek çağrısı

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, Trabzonspor'un  MP Antalyaspor ile zorlu bir müsabaka oynayacağını belirterek, taraftarları Hüseyin Avni Aker Stadyumu’na davet etti.

Ligde yeniden çıkışa geçmek için MP Antalyaspor maçının ciddi önem taşıdığına dikkat çeken Büyükaydın, “Taraftarlarımızın vereceği destek sahadan üç puanla ayrılmamızda büyük pay sahibi olacaktır” dedi.
 
Yönetim Kurulu olarak bu karşılaşmaya yönelik bilet fiyatlarında düzenlemeye gittiklerini de hatırlatan Yılmaz Büyükaydın, “Bütün taraftarlarımızı tribünlerimizde görmek istiyoruz.
 
Bilet fiyatlarında yapmış olduğumuz düzenlemenin yanı sıra müsabakanın gündüz olması civar ilçelerden gelecek taraftarlarımız için de büyük bir avantaj sağlıyor. Bu konuda tüm ilçelerden otobüs kaldıran Büyükşehir Belediyemizin katkılarına da teşekkürü borç biliyoruz. Dolu tribünler önünde rakibimizi mağlup ederek ligde yeniden yükselişe geçmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
 
Futbol Şube Sorumlusu Büyükaydın, teknik heyet yönetiminde futbolcu kadrosunun bu karşılaşmaya son derece iyi şekilde hazırlandığına dikkati çekerek sözlerini şöyle tamamladı:
 
“Takımda herkes maçın öneminin bilincinde ve iyi motive olmuş durumda. Camiamızın kenetlenmiş görüntüsü de bizleri oldukça sevindiriyor. Önemli olan bu tarz istenmeyen durumlarda biraraya gelebilme büyüklüğünü gösterebilmektir. Böylesi olumsuzlukları fırsata çevirebildiğimiz takdirde geleceğimizin son derece iyi olacağını hepimiz biliyoruz. Trabzonsporlu sorumluluğu da bunu gerektiriyor.
 
Şimdi hepimize düşen, oyuncularımızı maçın başından sonuna kadar aynı coşkuyla desteklemek ve sahadan üç üç puanla ayrılmak için elimizden gelen tüm gayreti göstermek olmalıdır. Hafta boyunca yerel medyamız başta olmak üzere, kurullarımız, eski yöneticilerimiz, taraftar gruplarımız ve sivil toplum örgütü temsilcilerimizin vermiş olduğu anlamlı desteğin yansımasını Hüseyin Avni Aker Stadı’nda görmek en büyük temennimizdir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor