Trabzonspor taraftarları isyanda

Spor Toto Süper Lig'de hedeflediği sonuçları alamayan Trabzonspor'da, bordo-mavili taraftarlar da isyanda Bordo Mavili takımı sahiplenme duygusuyla her dönemde ön plana çıkan ve her türlü şartta takımına destek olan Trabzonspor taraftarlarını art arda alı

Trabzonspor taraftarları isyanda

Spor Toto Süper Lig'de hedeflediği sonuçları alamayan Trabzonspor'da, bordo-mavili taraftarlar da isyanda Bordo Mavili takımı sahiplenme duygusuyla her dönemde ön plana çıkan ve her türlü şartta takımına destek olan Trabzonspor taraftarlarını art arda alınan kötü sonuçlar isyan noktasına getirdi.

Bordo mavili takımın geçtiğimiz hafta evinde bu güne kadar yenilmediği Bursaspor 1-0 mağlup olmasından sonra bu haftada deplasmanda 85 dakika önde getirdiği karşılaşmada Antalya’ya 2-1 mağlup olması taraftarları çileden çıkardı.
 
Bu sezon ligde oynadığı 10 maçta sadece 13 puan toplayabilen bordo mavili ekipte Antalyaspor karşısında alınan mağlubiyetin yanı sıra  ortaya konan futbol  nedeniyle taraftarlar adeta çılgına döndü.
 
Trabzonspor ligde son oynadığı Beşiktaş, Bursaspor ve Antalyaspor maçlarından sadece bir puan çıkarırken 8 puan kaybetti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor