Trabzonspor taraftarları bir oluyor

Trabzonlu Gençler taraftarlar derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı, Pazar günü saat 19.00 da oynanacak Kayserispor maçı ve tribünlerde yapılan faaliyetlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Fındıkçı yaptığı açıklamada Maraton tribününde normal seyirci olduğunu sö

Trabzonspor taraftarları bir oluyor

Trabzonlu Gençler taraftarlar derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı, Pazar günü saat 19.00 da oynanacak Kayserispor maçı ve tribünlerde yapılan faaliyetlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Fındıkçı yaptığı açıklamada Maraton tribününde normal seyirci olduğunu söyleyerek, “Gruplar oraya gidiyor 100 kişi veya 200 kişi. Gruplardaki arkadaşlarımız oradaki seyirciye kalk tezahürat yap diyince niye kalkayım ben para verdimde buraya geldim diyor. Mesela biz Çarşının çocuklarını burada ağırladık. Çocuklara sorduk. Biz en fazla 60 kişiyiz dediler. Çarşı’nın olduğu yer 1200 TL adam biletini alıyor ve sezon başı 6 taksitle. 6 taksitten yukarıya da yok. Bizim Trabzonspor yönetimi de millet kombine bilet olsun diye 100 TL’yi 10 taksite bölüyor. Herkes biletini alıp oraya bağırmaya geliyor. Bizim burada 4’lü yapıyoruz “bordo- mavi- şampiyon- Trabzonspor” diye. Trabzonspor sesi cılız çıkıyor. Kapalıdan hiç ses çıkmıyor. Onun için burada eskiye dönmek lazım maraton tribününün ortasını taraftar gruplarına vermeleri gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

TARAFTAR TEK YÜREK OLACAK

Öte yandan Fındıkçı tribünlerde herkesin tek yürek olarak destek vermesi gerektiğini söyleyerek sözlerini şu şekilde devam etti, “Mesela Antalyaspor maçında insanları takdir etmek lazım. Herkes çok güzel tezahürat yaptı. Eğer Antalyaspor maçında gol olsaydı tarihimizin en güzel tribünü olacaktı. Bin kişinin bağırdığından bir şey olmaz ama bütün stat bağırdığında müthiş ses çıkıyor. İnşallah seneye maraton tribününü tek grup olarak bize verirler. Kayserispor maçı için dün yönetimde ki ağabeylerimiz bizle toplandı. Diğer grup başkanı kardeşlerimizle toplandık. Kayserispor maçında Antalyaspor maçında gösterdiğimiz özveri gibi tek yürek olarak bağıracağız. Hüseyin Avni Aker Stadyumunu cehenneme çevireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor