Trabzonspor taraftarının bilet isyanı

Akhisar Belediyespor'un Gediz Kale Arkası Tribünü olarak adlandırılan ve misafir seyircilere ayrılan tribün için belirlediği bilet fiyatlarında değişiklik yaptı. Akhisar Belediyespor, Galatasaray ile evinde oynadığı maçta misafir seyirci tribünü biletleri

Trabzonspor taraftarının bilet isyanı

Akhisar Belediyespor'un Gediz Kale Arkası Tribünü olarak adlandırılan ve misafir seyircilere ayrılan tribün için belirlediği bilet fiyatlarında değişiklik yaptı. Akhisar Belediyespor, Galatasaray ile evinde oynadığı maçta misafir seyirci tribünü biletlerini 60 liradan sattı. 21 Nisan'da oynayacağı Beşiktaş maçı için de misafir seyircilere aynı fiyattan bilet satacağını açıklayan Akhisar, Trabzonspor ile 7 Nisan Pazar günü oynanacak maçta misafir tribünü bilet fiyatını 80 lira olarak belirlediğini duyurdu.

Trabzonsporlu taraftarlar Akhisar Belediyespor yönetimini bu karar nedeniyle sosyal medyada eleştirdi. Bordo mavili taraftarlar, "İstanbul kulüplerinin seyircilerine ucuz fiyat uygulanırken Trabzonspor'a neden yüksek fiyattan bilet satılıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler