Trabzonspor taraftarı PAPA’ya gidiyor(!)

 Trabzonspor’un Antalyaspor ile evinde oynayacağı maç öncesi   Atatürk Alanı'nda bulunan Atatürk  anıtı önünde toplanan yaklaşık 50 taraftar,Temiz Futbol Eylemi yaptı. Geleneksel hale gelen ve Trabzonspor’un evinde oynadığı her maç öncesi Temiz Futbol Eyl

Trabzonspor taraftarı  PAPA’ya gidiyor(!)

 

Trabzonspor’un Antalyaspor ile evinde oynayacağı maç öncesi   Atatürk Alanı'nda bulunan Atatürk  anıtı önünde toplanan yaklaşık 50 taraftar,Temiz Futbol Eylemi yaptı. Geleneksel hale gelen ve Trabzonspor’un evinde oynadığı her maç öncesi Temiz Futbol Eylemi yapan bordo mavili ekibin taraftarları yine Atatürk alında bir araya geldi.  

50 kadar taraftar  " Müslümanlar Hakkımızı Vermedi ,Papa’ya gidiyoruz(!) “Şike Ayıp Değil Şike Var Demek Ayıp", “ Bize Bi lodos lazım, Bi Yürek lazım birde Ruh  "Şike hırsızlıktır", "Ey Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz TFF, Etik ve Tahkim; sizde utanacak yüz yoksa yerinize de UTANIRIZ" pankartları açtı.

Eylemden kareler için tıklayın

 Eylem boyunca sessiz kalan, son olarak alkışla tepkilerini dile getiren taraftarlar daha sonra, önümüzdeki hafta aynı gün aynı saatte buluşmak üzere parktan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor