Trabzonspor taraftarı öyle bir korkutmuş ki…

Şike sürecinin bugüne gelmesi ve Fenerbahçe’nin hak ettiği cezayı almasında büyük Trabzonspor taraftarları önemli rol oynarken şike sürecinde yaptığı eylemler ve  tribünlerde açtığı pankartlar Fenerbahçe yönetiminioldukça korkuttu.Öyle ki taraftarların aç

Trabzonspor taraftarı öyle bir korkutmuş ki…

Şike sürecinin bugüne gelmesi ve Fenerbahçe’nin hak ettiği cezayı almasında büyük Trabzonspor taraftarları önemli rol oynarken şike sürecinde yaptığı eylemler ve  tribünlerde açtığı pankartlar Fenerbahçe yönetiminioldukça korkuttu.

Öyle ki taraftarların açtığı “Günahların takımı Fenerbahçe” yazılı pankart için Fenerbahçe lobisi anında harekete geçti. Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ve Alaeddin Yıldırım arasında geçen konuşmaların tapelere yansımasında da bu açıkça ortaya çıktı. Tapelerde ikilinin “Trabzon’un tam bir bela” demesi de oldukça dikkat çekti.

İşte o tapeler;

1174355_708411469176139_467121809_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler