Trabzonspor taraftarı kötü sınav veriyor

 Spor Toto Süper Lig'de hedeflediği sonuçları alamayan Trabzonspor’da, bordo-mavili taraftarlarda kötü bir sınav veriyor.  Takıma olan aidiyet duygusuyla her dönemde ön plana çıkan ve her türlü şartta takımına destek olan Trabzonspor taraftarları bu sezon

Trabzonspor taraftarı kötü sınav veriyor

 

Spor Toto Süper Lig'de hedeflediği sonuçları alamayan Trabzonspor’da, bordo-mavili taraftarlarda kötü bir sınav veriyor. 
 
Takıma olan aidiyet duygusuyla her dönemde ön plana çıkan ve her türlü şartta takımına destek olan Trabzonspor taraftarları bu sezon ise tribünlerde sessizliğe oynuyor. Bordo-mavili tribünler için, 'Görüntü var, ses yok' yorumları yapılırken, gerek kombine kartı satın almada gerekse kulübe üyelikte taraftarların sınıfta kaldığı ifade ediliyor. Son 1-0 mağlup olunan Bursaspor maçlarında taraftarlar takıma yeteri kadar destek sağlamaması dikkat çekti. Özellikle maç sırasında kendi arasında organize olmakta zorlanan taraftarların, rakip takımın gol atmasının ardından desteklemek yerine maçı izledikleri dikkatlerden kaçmıyor.
 
Geçtiğimiz dönemlerdeki görüntüsünden uzak olan bordo-mavili taraftarların, takımlarını desteklemede duyarsız ve isteksiz olmaları ise taraftar grupları arasında yaşanan kombine karışıklığı olarak belirtiliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler