Trabzonspor taraftarı isyanlarda

Başta Trabzonspor ve onun Başkanı Sadri Şener’e karşı oynanan oyunlar artık bardağı taşırdı.Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in bu akşam saatlerinde yeniden PFDK’ya sevk edilmesie Trabzonspor taraftarları büyük tepki gösterdi.Trabzonspor’a karşı büyük bir

Trabzonspor taraftarı isyanlarda

Başta Trabzonspor ve onun Başkanı Sadri Şener’e karşı oynanan oyunlar artık bardağı taşırdı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in bu akşam saatlerinde yeniden PFDK’ya sevk edilmesie Trabzonspor taraftarları büyük tepki gösterdi.

Trabzonspor’a karşı büyük bir sindirme operasyonu başladığı ve Futbol Federasyonu kullanılarak bu operasyonun Siyasi irade tarafından planlı bir şekilde yürütüldüğü de iddia edildi.

Haber61 spor servisine ulaşan binlerce Trabzonsporlu "Trabzonspor Başkanı yeniden PFDK’na sevk edildi. Sadri Şener ağzını açsa cezayı yiyor. Sadri Şener’in suçu Trabzonspor’un haklarını savunmak, kaldı ki bizlerin istediği sertlikte bunu yapamıyor. Buna rağmen ağzını açtığında disiplin kuruluna sevk edilmesi anlaşılır gibi değil." şeklinde görüş belirttiler.

Trabzon’da ki siyasilerin ve sivil toplum kuruluşlarının da Trabzonspor’a destek vermediği görüşünü savunan Trabzonspor taraftarları “Bordo-Mavi kaşkol takarak oy avcılığına çıkanlar bugün bakan oldu, milletvekili oldu, rahatları yerinde onlar sanıyorlar ki biz bu günleri unutacağız, biz Trabzonspor’un gasp edilen haklarını savunmayanları affedeceğiz. Bugün bizler sayesinde bakan olan, milletvekili olan bu kişiler yarın Trabzon’a nasıl gelecekler, Bizleri bir kez daha Bordo-Mavi kaşkol takarak kandıracaklarını sanıyorlarsa aldanıyorlar. Bu sadece Trabzon’dan seçilen siyasiler için değil, Türkiye’nin dört bir yanından seçilen Trabzon kökenli siyasetçiler her yerde Trabzonluların desteğini alarak o koltuklardalar, bugün Trabzonspor’un haklarının korunması adına neler yaptılar. Trabzonspor’a ve onun başkanına ne ölçüde destek oldular. İşte önümüzdeki süreçte de bizlerde onlara aynısını yapacağız” şeklinde sert açıklamalarda bulundular.

Bilindiği gibi Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Ülke Futbolu ile ilgili bugün yaptığı değerlendirmelerde Türkiye Futbol Federasyonu’nun yapacağı genel kurulda seçimde yapılmasını önermiş ve şunları söylemişti:

"Kurulda sadece 58. Maddeyle ilgili karar alınmasın. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu secimi de yapılsın. Ayrıca şampiyonluk Kupası'nın hangi kulübe verileceği de gündeme gelsin. TFF Fenerbahçe'yi kurtarmaya çalışıyor ama biz konu mankeni olmayız. Küme düşmenin konuşulacağı 26 Ocak'taki kurulda şampiyonluk kupasiyla ilgili bir karar alınacak mı merak ediyorum. Düşmeyle ilgili bir karar alınacak mı merak ediyorum. 

Düşmeyle ilgili bir karar çıkması durumunda federasyon ertesi gün bir karar verebilecek mi? Eğer veremeyecekse neden bu toplantıyı liglerin biteceği tarihe yani Mayıs ayına bırakmadı ? Bence Genel Kurul'da secim de olsun. Kurulda sadece 58.madde ile ilgili karar alınmasın Futbol Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu seçimi de yapılsın"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor