Trabzonspor taraftarı isyan etti

Spor Toto Süper Ligde dün oynanan Fenerbahçe –Galatasaray karşılaşmasında yananlar şok etkisi yarattı.Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında dün akşam oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçının yan hakemi Bahattin Duran'ın alnına trübünden atılan yabancı bir

Trabzonspor taraftarı isyan etti

Spor Toto Süper Ligde dün oynanan Fenerbahçe –Galatasaray karşılaşmasında yananlar şok etkisi yarattı.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında dün akşam oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçının yan hakemi Bahattin Duran'ın alnına trübünden atılan yabancı bir cisim isabet etti. Duran alnına isabet eden cisimin yarattığı etkiyle bir süre yerde kaldı. Daha sonra ayağa kalkan Duran maça devam etti.

Bu olayın gözlemci raporlarına işlendiği belirtilirken aynı olay Trabzonspor’un karşılaşmasında yaşansaydı neler olurdu sorusunu akıllara getirdi. Hakem hatalarından dert yakınan Trabzonspor taraftarları böyle bir olay bizim maçımızda olsa o hakem yerden kalkmaz ve maç tatil edilirdi yorumları yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler