Trabzonspor taraftarı İnönü'de yok..

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında 21 Ekim Pazar günü BJK İnönü Stadı'nda oynanacak Spor Toto Süper Lig 8. hafta maçına bordo-mavili taraftarlar alınmayacak.Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak maçta Trabzo

Trabzonspor taraftarı İnönü'de yok..

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında 21 Ekim Pazar günü BJK İnönü Stadı'nda oynanacak Spor Toto Süper Lig 8. hafta maçına bordo-mavili taraftarlar alınmayacak.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak maçta Trabzonsporlu taraftarların tribünde yer alamayacakları belirtilerek, ''Geçen sezon Kulüpler Birliği'nin almış olduğu; Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor'un karşılıklı maçlarında misafir seyircilerin tribüne alınmaması uygulaması gereğince, 21 Ekim Pazar günü BJK İnönü Stadı'nda oynanacak olan Beşiktaş-Trabzonspor müsabakasını Trabzonsporlu taraftarlar izleyemeyecektir'' denildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor