Trabzonspor taraftarı hazırmısın?

Ligin güçlü ekiplerinden Kayserispor ile Hüseyin Avni Aker Stadyumunda karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor için bu maç çok önemli. Ligin kaderini önemli anlamda etkileyecek olan maçta bordo-mavililerin puan kaybetmesi durumunda liderlik koltuğu elden g

Trabzonspor taraftarı hazırmısın?

Ligin güçlü ekiplerinden Kayserispor ile Hüseyin Avni Aker Stadyumunda karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor için bu maç çok önemli. Ligin kaderini önemli anlamda etkileyecek olan maçta bordo-mavililerin puan kaybetmesi durumunda liderlik koltuğu elden gidecek.

 

Trabzonspor’un mağlubiyeti durumunda da Fenerbahçe çok büyük bir sürpriz olmazsa Kasımpaşa’yı mağlup edip liderlik koltuğuna oturacak. Eğer bordo-mavililer bu maçta puan kaybetmezse çok önemli bir virajı dönmüş ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmış olacak.

 

Bu durumda en büyük görev taraftara düşüyor. Hiç kuşkusuz taraftarın Trabzonsporlu futbolcuları bu maçta desteklemeleri ve güçlerine güç katmaları gerekiyor. Trabzonspor taraftarı bu maçta tüm Türkiye’ye öyle bir gövde gösterisi yapmalı ki bütün futbol camiası Trabzonspor’un şampiyonluğa ne kadar inandığını görmeli.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler