Trabzonspor taraftara güveniyor

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Perşembe günü sahasında Napoli'yi ağırlayacak olan Trabzonspor'da maç öncesi tüm biletlerin tükenmesi sevinç yarattıKulüp Stadyum ve Amatör İşler Sorumlusu Köksal Sadıklar, yaptığı açıklamada, bordo-mavili taraftarların Napoli

Trabzonspor taraftara güveniyor

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Perşembe günü sahasında Napoli'yi ağırlayacak olan Trabzonspor'da maç öncesi tüm biletlerin tükenmesi sevinç yarattı

Kulüp Stadyum ve Amatör İşler Sorumlusu Köksal Sadıklar, yaptığı açıklamada, bordo-mavili taraftarların Napoli maçına büyük ilgi gösterdiğini belirterek, "Biletlerin tamamen tükeneceğini tahmin ediyorduk ancak günler öncesinden bu gerçekleşti. Gerçekten çok mutluyuz. Yaklaşık 22 bin seyircimiz bizimle beraber olacak" dedi.

Napoli maçında taraftara büyük iş düştüğünü ifade eden Sadıklar, "Oyuncular sahada onlar da tribünde görevlerini yapacaklar. Napoli maçı, taraftarımızın maçı olacak. Onlara verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bu sezonun seyirci rekorunu kırdık. İnşallah hep beraber güzel bir gece geçireceğiz" dedi.

Sadıklar, maç öncesi bordo-mavili taraftarlara 18 bin Trabzonspor atkısı dağıtılarak maç içerisinde görsel bir şölen de yapılacağını kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler