Trabzonspor Suler'e talip mi

Belgiumsoccer sitesi Trabzonspor’un Belçika’nın AA Gent takımının Slovak stoperi Suler’e  resmi teklif getirdiğini yazdı.Belçika sitesi Lille ile oynanan Avrupa kupası maçında yaptığı hata nedeni ile AA Gent’in bu futbolcuyu tamamıyla gözden çıkardığı bu

Trabzonspor Suler'e talip mi

Belgiumsoccer sitesi Trabzonspor’un Belçika’nın AA Gent takımının Slovak stoperi Suler’e  resmi teklif getirdiğini yazdı.Belçika sitesi Lille ile oynanan Avrupa kupası maçında yaptığı hata nedeni ile AA Gent’in bu futbolcuyu tamamıyla gözden çıkardığı bu futbolcunun yerine İsrailli Mattan Ohayon‘u transfer etmeye çalıştığını yazarken Trabzonspor’un bu futbolcuyla ciddi bir şekilde ilgilendiğini okurlarına duyurdu.

suler1.jpg

İşte sitenin haberi:

 “Trabzonspor Marko Suler ile ilgileniyor. AA Gent 'in Slovenyalı defans oyuncusu bu kulüpteki defansif sorunları çözecek. Suler’e Avrupa’nın başka kulüplerinden de birden fazla teklif olabilir. Glowacki devre dışı kaldığı için Trabzonspor bu mevkiye oyuncu arıyorlar.

Gent Kulübü de Suler’in yerine israilli Mattan Ohayon' un transferini bitirmeye çalışıyor.24 yasındaki İsrailli MS Ashdod takımında oynuyor.Gelişine kesin gözüyle bakılıyor. Trabzonspor’un Suler’e ilgisi kesin gibi görünüyor.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor