Trabzonspor sonunda onu gönderdi!

Trabzonspor uzun süredir göndermeye çalılştığı Mark Janko'dan sonunda kurtuldu.Bordo mavili kulüp Janko ile anlaşarak sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Avusturyalı futbolcuya 600 Bin Euro ödendi.Konuyla ilgili Trabzonspor'un KAP'a yaptığı açıklamad

Trabzonspor sonunda onu gönderdi!

Trabzonspor uzun süredir göndermeye çalılştığı Mark Janko'dan sonunda kurtuldu.

Bordo mavili kulüp Janko ile anlaşarak sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Avusturyalı futbolcuya 600 Bin Euro ödendi.

Konuyla ilgili Trabzonspor'un KAP'a yaptığı açıklamada da şu ifadelere yer verildi;

Profesyonel futbolcumuz Marc Janko ile kulübümüz arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşma ile profesyonel futbolcu sözleşmesi, futbolcunun 2013-14 futbol sezonundan kalan alacaklarından vazgeçmesi ve yine futbolcunun 2014-15 futbol sezonu için alacak olduğu 1.500.000.-EUR'dan 900.000.-EUR indirim yapılarak, kulübümüzce 600.000.-EUR ödenmek suretiyle karşılıklı feshedilmiştir.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler