Trabzonspor sonunda elinden kaçırdı!

Devre arası transfer döneminden bugüne Trabzonspor'un ilgilendiği ancak bir türlü somut bir adım kaydedemediği Mame Diouf elden kaçtı. Bonservisi de elinde olan futbolcu Ada ekibiyle anlşama sağladı.Trabzonspor’da yönetim yerli transferde inisiyatifi ele

Trabzonspor sonunda elinden kaçırdı!

Devre arası transfer döneminden bugüne Trabzonspor'un ilgilendiği ancak bir türlü somut bir adım kaydedemediği Mame Diouf elden kaçtı. Bonservisi de elinde olan futbolcu Ada ekibiyle anlşama sağladı.

Trabzonspor’da yönetim yerli transferde inisiyatifi ele aldı. Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz’a imza attırdı. Ancak özellikle ‘yıldız forvet’ konusu teknik direktöre bırakılacak. Henüz yeni sezonda takımın kime emanet edileceği belli değil. Bu nedenle yabancı golcü transferinde beklenen gelişme bir türlü yaşanmadı.

Ancak Trabzonspor’un listesinde yer alan Mame Biram Diouf’tan kötü haber geldi. Wolfsburg’u geri çeviren Senegalli, Stoke City ile uzun süredir yürüttüğü görüşmelerde anlaşma sağladı. İngiliz ekibinin başkanı Peter Coates konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Diouf ile anlaştık. Kendisi, menacerimiz Mark Hughes’ün iki senedir istediği bir forvetti” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor