Trabzonspor sonrası Güneş çıldırdı!

Süper Lig 'de ilk mağlubiyetini ikinci haftada tadan Şenol Güneş, Trabzonspor karşısında alınan 2-1’lik yenilgi sonrası Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yaklaşık 45 dakika süren bir toplantı gerçekleştirdi. Siyah-beyazlı takımın sergilediği performanstan memnu

Trabzonspor sonrası Güneş çıldırdı!

Süper Lig 'de ilk mağlubiyetini ikinci haftada tadan Şenol Güneş, Trabzonspor karşısında alınan 2-1’lik yenilgi sonrası Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yaklaşık 45 dakika süren bir toplantı gerçekleştirdi.

Siyah-beyazlı takımın sergilediği performanstan memnun kalmayan tecrübeli çalıştırıcı, savunmada yapılan hatalar ve hücum aksiyonlarında yaşanan aksaklıklar konusunda oyuncularını sert bir şekilde uyardı.

Daha sonra yardımcıları ile bir araya gelen Güneş, kamera kaydı altına aldırdığı karşılaşmayı izleyerek oyun sistemi ve futbolcu performansları ile ilgili notlar aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler