Trabzonspor sonkez...

Bordo-Mavili dev adamlar bu sezon evinde son maçını yarın Pınar Karşıyaka ile oynayacak Hakemler Yine Sahne Aldı Beko Basketbol 1.Liginde bitime son üç hafta kala play-off umutlarını mucizelere bırakan Trabzonspor Medical Park, bu sezon taraftarının önünd

Trabzonspor sonkez...
Bordo-Mavili dev adamlar bu sezon evinde son maçını yarın Pınar Karşıyaka ile oynayacak
 
Hakemler Yine Sahne Aldı
 
Beko Basketbol 1.Liginde bitime son üç hafta kala play-off umutlarını mucizelere bırakan Trabzonspor Medical Park, bu sezon taraftarının önündeki son maça çıkmaya hazırlanıyor. İzmir ekibi Pınar Karşıyaka’yı konuk edecek olan Bordo-Mavili dev adamlar galip gelip moral bulmak istiyor. Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka yarın saat 17.30’da başlayacak. Önceki akşam taraftarının önünde oynadığı erteleme maçında Galatasaray’a mağlup olan Trabzonspor Medical Park’ın önü yine hakemler tarafından kesildi.
 
Hayri Gür Yine Dolsun
 
Emin Moğulkoç, Alper Altuğ Köselerli ve Mehmet Karabilecen hakem üçlüsü verdikleri kararlarla adeta Bordo-Mavilileri çileden çıkardı. Sakinliği ile bilinen Baş Antrenör Hakan Demir bile çileden çıktı, hakemlere tepki gösterdi. Galatasaray karşısında kritik anlarda kritik hamle hataları yapan Trabzonspor Medical Park, bu sezon Türk Telekom ve Pınar Karşıyaka galibiyetleri dışında büyük maçları kazanamadı. Trabzonspor Medical Park, bu sezon sahasında oynayacağı son maç öncesi taraftarlarını tribünde görmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor