Trabzonspor son sürat çalışıyor

Antalyaspor ile hafta sonu oynanacak olan maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdüren bordo – mavili takımda tedavi olmak için Almanya’ya giden Egemen Korkmaz dışındaki tüm futbolcular katıldı. Antrenmana gelen Tonya Kaymakamı Şeno

Trabzonspor son sürat çalışıyor

Antalyaspor ile hafta sonu oynanacak olan maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdüren bordo – mavili takımda tedavi olmak için Almanya’ya giden Egemen Korkmaz dışındaki tüm futbolcular katıldı. Antrenmana gelen Tonya Kaymakamı Şenol Turan, Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt ve Tonyalı taraftarlar, takıma çiçek verdi. 1981 doğumlu olan Giresun Tirebolu doğumlu Tonya Kaymakamı Şenol Turan’ın adının da Şenol Güneş’ten geldiği öğrenildi.

Doğduğu yıl Trabzonspor’un efsane oyuncuları arasında yer alan Şenol Güneş’i çok seven kaymakam Turan’ın babasının bu nedenle oğluna Şenol adını verdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler