Trabzonspor son "10" dakikada...

Spor Toto Süper Ligi'nin 28. haftasında deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yenen Trabzonspor, deplasmanda kazandığı son 5 maçta son 10 dakikada attığı gollerle 3 puana elde etti.Deplasmanda Galatasaray'ı yenerek şampiyonluk yolunda bir zorlu engeli daha aşmanı

Trabzonspor son "10" dakikada...

Spor Toto Süper Ligi'nin 28. haftasında deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yenen Trabzonspor, deplasmanda kazandığı son 5 maçta son 10 dakikada attığı gollerle 3 puana elde etti.

Deplasmanda Galatasaray'ı yenerek şampiyonluk yolunda bir zorlu engeli daha aşmanın sevincini yaşayan Trabzonspor zirve yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bordo-mavililer sıkıntılı ve stresli maç oynasa da son dakikada bulduğu gollerle galibiyeti gitmesini biliyor. Ligin ikinci yarısında rahat bir maç izleyemeyen Trabzonspor camiası deplasmanda oynadığı son 5 maçı son 10 dakikada bulduğu gollerle kazandı.

Gençlerbiriği maçı 1-1 iken Alanzinho 90. dakikada, Beşiktaş maçı 1-1 iken Burak Yılmaz 88. dakikada, Manisaspor maçında durum 1-1 iken Alanzinho 86. dakikada, Sivasspord maçında ise durum 2-2 iken Burak Yılmaz 85. dakikada, Galatasaray maçında durum 0-0 iken Burak Yılmaz 81. dakikada galibiyet gollerini atan isimler oldu.

TRABZONSPOR DEPLASMAN KRALI

Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor deplasmanda en çok puan alan takım oldu. Dış sahada oynadığı 14 maçta 11 galibiyet, 2 beraberlik , 1 yenilgi ile 35 puan toplayan Trabzonspor deplasmanda ligin en iyi takımı oldu. Bordo-mavililer deplasmanda oynadığı maçlarda 29 gol atarken kalesindi ise 10 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor