Trabzonspor skandala açıklama yaptı

Trabzonspor ara transfer döneminde Hannover 96'nın forveti Mame Diouf'u istemiş ancak Senegalli oyuncu Türkiye'ye gelmemişti. Prestijli Alman gazetesi Bild'in internet sitesinde ise bu transferin perde arkası açıklandı. İddialara göre, Trabzonspor adına m

Trabzonspor skandala açıklama yaptı
Trabzonspor ara transfer döneminde Hannover 96'nın forveti Mame Diouf'u istemiş ancak Senegalli oyuncu Türkiye'ye gelmemişti.
 
Prestijli Alman gazetesi Bild'in internet sitesinde ise bu transferin perde arkası açıklandı.
 
İddialara göre, Trabzonspor adına menajer Şükrü Kaya, Diouf ile irtibata geçiyor. WhatsApp üzerinden Diouf ile görüşmek isteyen Türk menajer, oyuncunun eski numarasına mesaj atınca olanlar oluyor. Diouf gibi transfer görüşmelerini sürdüren iki kafadar Sascha Ernst ile Christophe Vostal, Senegalli oyuncu adına transfer taleplerini Şükrü Kaya'ya iletiyor: "Şükrü Kaya'dan bize fotoğraf bile geldi. Trabzonspor Başkanı'nın imzaladığı sözleşme kağıdı yolladı mesela... Kendisi bize Türkiye'nin 1 numarası olduğunu söyledi. Biz de ondan 2 milyon euro net, üç yıl için toplam 7.5 milyon euro istedik."

Trabzonspor kulübünün resmi Twitter hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: 'Şükrü Kaya isimli bir menajerle kulübümüzün bir bağlantısı yoktur. Adı geçen oyuncu için devre arasında kulübü ile direkt temasa geçilmiştir.'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor