Trabzonspor: Size lanet olsun

Trabzonspor Kulübü, bu sabah Hakkari'nin Dağlıca Mevkiinde hain PKK'lıların şehit ettiği 8 askerimiz için mesaj yayımlarken, terörü sert bir dille lanetledi. Bordo-mavi kulübün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, "Hakkari'nin Dağlıca mevkiinde

Trabzonspor: Size lanet olsun

Trabzonspor Kulübü, bu sabah Hakkari'nin Dağlıca Mevkiinde hain PKK'lıların şehit ettiği 8 askerimiz için mesaj yayımlarken, terörü sert bir dille lanetledi.

 

Bordo-mavi kulübün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, "Hakkari'nin Dağlıca mevkiinde Derecik İç Güvenlik Tabur Komutanlığı’na bağlı birliklere sabaha karşı 5.00 sularında teröristlerin saldırısına uğradı. Çıkan çatışmada 8 askerimizin şehit, 15 askerimizin de yaralı olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. 

 

Askerlerimize yapılan saldırıyı lanetliyor, şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, başta yakınları olmak üzere, Silahlı Kuvvetler camiası ve tüm Türk halkına başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor