"Trabzonspor siyaseti kullanacak"

 Trabzonspor başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, öne çıkmak için insanlarla bir kavgasının olmadığını söyledi. Trabzonspor'un haklarını savunmak için emek hırsızlarıyla kavgası olduğunu ifade eden Hacıosmanoğlu, "Bizi kavgacı olarak gösteriyorlar. Bir yer

"Trabzonspor siyaseti kullanacak"

 

Trabzonspor başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, öne çıkmak için insanlarla bir kavgasının olmadığını söyledi. Trabzonspor'un haklarını savunmak için emek hırsızlarıyla kavgası olduğunu ifade eden Hacıosmanoğlu, "Bizi kavgacı olarak gösteriyorlar. Bir yerde hak gasp varsa ve onunla ilgili mücadele kavgaysa evet kavgacıyız" dedi. 
 
25-26 Mayıs tarihleri arasında yapılaçak olan Trabzonspor Olağanüstü kongresine kısa bir süre kala başkan adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu seçim çalışmalarını sürdürüyor. İlçe gezilerinde gördüğü yoğun ilginin ardından Trabzon merkezde çalışmalarını sürdüren Hacıosmanoğlu, Terziler Odası, Eczacı Odası, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Trabzon Şubesi, Gümüşhaneliler Derneği, Müsiat ve Türkav'ı ziyaret ederek projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.
 
MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Hanefi Mahitapoğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu ve arkadaşlarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Trabzon'un ve Trabzonspor'un spekülasyonlarla yönetilecek bir şehir ve kulüp olmadığını belirterek, " İşadamları olarak Trabzonspor başarısız olduğu zaman şehir olarak küsüyoruz. Trabzonspor başarılı olduğu zaman şehrin performansı artıyor. Üretkenliğimize katkı sağlıyor. Trabzonspor, şehri o noktaya getirdi." ifadesini kullandı.
 
"ÖNE ÇIKMAK İÇİN KAVGAMIZ OLMADI. TRABZONSPOR'UN HAKLARINI SAVUNMAK İÇİN EMEK HIRSIZLARIYLA KAVGAMIZ OLDU"
 
İbrahim Hacıosmanoğlu, kendini ön plana çıkarmak için insanlarla kavga etmediğini belirterek, "Trabzonspor'a hizmet ederken kamuoyu içinde gülünmemesi gereken insanlara karşı gülmemek gerektiğini biliyoruz. Beni çok iyi tanıyan insanlar eğlenmesini gülmesini bilen bir insan olduğumu bilirler. Biz öne çıkmak için insanlarla bir kavgamız olmadı. Sadece Trabzonspor'un haklarını savunmak için emek hırsızları ile kavgamız oldu. Ben kendi bireysel gücümü kullanarak şike sürecinde mücadele başlatanlardan biriyim"
 
"Benim bildiğim her Trabzonlu kabadayıdır. Benim hakkımda geçtiğimiz seçim döneminde de mafya ve kabadayı söylemleri vardı. Canına malına kastediliyorsa ve yanında biri haksızlığa uğruyorsa ona müdahale etmek kabadayılıksa evet kabadayıyız diyorum. Bizi kavgacı olarak gösteriyorlar. Bir yerde hak gasp varsa ve onunla ilgili mücadele kavgaysa evet kavgacıyız. Bunun aksini normal bir insanın düşünmemesi lazım.Bizim emek hırsızlarından bayilik ve sponsorluk alma gibi bir derdimiz yok. Yıllardan beri buna savaş açmış bir insanım. Benim için diyorlarki nereye bağlı. Ben, bir tek can borcumuz olan Allaha'a bağlıyım" ifadesini kullandı.
 
Siyasetin kullandığı bir Trabzonspor'u değil Trabzonspor'a hizmet eden bir siyasetin olacağını belirten Hacıosmanoğlu, "Bizim siyasetle ilgili olan duruşumuzu herkes biliyor. Trabzonspor başkanlığına aday olan kişinin siyasilerle görüşmediği konusunda yalan söylemesi doğru değil. Bize de aynı soru sorulduğunda Trabzonspor'un mevcut bakanı ve siyasileri ile görüştüğümüzü söylüyoruz. Trabzonspor olarak çeşitli mücadeleleri yaparken bunu yalnız başınıza yapamazsınız, bu mücadelede destek almak gerekir. Siyasetin olmadığı konuşulmadığı bir kurum söyleyemezsiniz. Önemli olan Siyasetin kullandığı bir Trabzonspor değil, Trabzonspor'a hizmet eden bir siyaset olacak"şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler