Trabzonspor sigortalandı

Anadolu Sigorta’nın taraftarlar için özel olarak hazırladığı Trabzonspor Trafik ve Trabzonspor Kasko adı altında iki yeni ürünün anlaşmasına yönelik imzalar bugün Başkan Sadri Şener ve Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su’nun katılımıyla atıldı. Protok

Trabzonspor sigortalandı

Anadolu Sigorta’nın taraftarlar için özel olarak hazırladığı Trabzonspor Trafik ve Trabzonspor Kasko adı altında iki yeni ürünün anlaşmasına yönelik imzalar bugün Başkan Sadri Şener ve Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su’nun katılımıyla atıldı.

 

Protokole göre Anadolu Sigorta, Trabzonspor kulübüne gönül veren taraftarlara özel Trabzonspor Trafik ve Trabzonspor Kasko adı altında iki yeni ürün oluştururken, Trabzonspor taraftarları, Anadolu Sigorta’dan satın alacakları bu iki ürün sayesinde bir taraftan kendilerini ve araçlarını güvence altına alırken, diğer yandan da kulüplerine destek sağlayacaklar.

 

Her iki tarafta da hazırlıkları uzun süredir devam eden Trabzonspor Trafik ve Kasko ürünleriyle ilgili düşüncelerini dile getiren Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su şöyle konuştu; “Anadolu Sigorta olarak, Türkiye’nin en önemli spor kulüplerinden biri olan ve tarihte büyük başarılara imza atarak adını dört büyükler arasına yazdırmış, günümüzde ise olumlu performansıyla şampiyonluk yarışını sürdüren Trabzonspor ile işbirliği imkanı bulmanın heyecanını yaşıyoruz. Trabzonspor Kulübü ile şirketimiz arasında imzalanan bir protokol ile Trabzonspor’a gönül veren taraftarlara özel ürünler oluşturmayı amaçlıyoruz. Başlangıç olarak, “Trabzonspor Trafik” ve “Trabzonspor Kasko” adı altında tasarlanan iki ürünü Trabzonspor taraftarları ile buluşturacağız. Yeni ürünlerimizin şirketimize ve Trabzonspor camiasına hayırlı olmasını dilerim. Ayrıca bu çalışmada katkısı olan Başaran Sigorta ve Coşkun Çebi’ye teşekkür ediyorum”

 

Anadolu Sigorta’nın Trabzonspor ile uzun süreye dayalı yapıcı bir ilişkisi olduğunu vurgulayan Mustafa Su, imzalanan bu protokol ile yıllardan bu yana devam eden işbirliğinin yeni bir boyut kazandığını ve daha da güçlendiğini vurguladı.

 

Başkan Sadri Şener ise çok başarılı bir proje imza atıldığını, katkılarından dolayı Anadolu Sigorta’ya teşekkür etti.

 

İmzalanan sözleşme sonrası Başkan Sadri Şener ve Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su’ya üzerinde isminin yazılı olduğu Trabzonspor forması ve plaket, su ise Başkanımız Şener’e bordo-mavili kulübün araçlarından bir tanesine yapılan poliçeyi verdi.

 

Trabzonsporlulara özel olarak hazırlanan ürünler sayesinde taraftarlar, trafikte seyreden araçlar için yapılması zorunlu olan trafik sigortasının haricinde, Anadolu Sigorta’nın sunduğu geniş kasko çözümlerinden de faydalanabilecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler