Trabzonspor siftah istiyor

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. hafta maçında sahasında konuk edeceği Manisaspor karşısında ilk galibiyetini alarak siftah yapmak istiyor. Türkiye Kupası’na Keçiörengücü ve Akhisar Belediyespor beraberlikleriyle iyi bir giriş yapamayan Trabz

Trabzonspor siftah istiyor

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. hafta maçında sahasında konuk edeceği Manisaspor karşısında ilk galibiyetini alarak siftah yapmak istiyor. 

Türkiye Kupası’na Keçiörengücü ve Akhisar Belediyespor beraberlikleriyle iyi bir giriş yapamayan Trabzonspor, B Grubu’ndaki 3. maçında konuk edeceği Manisaspor'u mağlup ederek gruptaki ilk 3 puanını almak istiyor. Bursaspor karşısında deplasmanda oynadığı maçta 3 gol bulmasına rağmen sahadan 1 puanla ayrılan bordo-mavililer, Avni Aker’deki karşılaşmayı kazanarak devre arasına kadar bir galibiyet serisi başlatmayı planlıyor. Kupa maçlarında ligde fazla şans bulamayan oyuncularına forma şansı veren Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, Manisaspor karşısında da yedek ağırlıklı bir kadro çıkartması bekleniyor. 3 kulvardaki yarışı dikkate alan tecrübeli teknik adamın, bazı as oyuncuları dinlendireceği, maçın gidişatına göre ise forma şansı vereceği belirtiliyor.

SAKATLIKLAR YANAL'I DÜŞÜNDÜRÜYOR

SAKATLIKLAR YANAL'I DÜŞÜNDÜRÜYOR

Yoğun bir maç trafiği yaşayan Trabzonspor'da sakatlıklar da beraberinde geliyor. Uzun süreli sakatlıkları bulanan Onur ve Deniz Yılmaz'ın yanı sıra çeşitli ağrıları bulunan Fatih, Yatabare, Yusuf, Papadopoulos, Belkalem, Constant ve Serdar’ın durumlarının maç günü netlik kazanacağı öğrenildi.

Manisaspor karşısında rotasyona gitmeyi planlayan teknik direktör Ersun Yanal'ın. sağlık ekibinden gelecek rapor doğrultusunda kadroyu şekillendirecek.

TRABZONSPOR İLE MANİSASPOR 2. SEZONLUK BİR ARADAN SONRA YENİDEN KARŞILAŞIYOR.

TRABZONSPOR İLE MANİSASPOR 2. SEZONLUK BİR ARADAN SONRA YENİDEN KARŞILAŞIYOR.

Trabzonspor ile Manisaspor 2. sezonluk bir aranın ardından Ziraat Türkiye Kupası maçıyla tekrar karşı karşıya geliyorlar. Konuk ekip 2011-12 sezonunda ligden düşmüştü.

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 15 maçta Trabzonspor'un 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Bordo-mavililer bu maçlarda rakibinin ağlarını 19 kez havalandırırken kendi kalesinde de ise 19 gol gördü. Karadeniz ekibi söz konusu 15 maçın 3'nü ise Ziraat Türkiye Kupasında oynadı


İKİ TAKIM ARASINDA OYNANA MAÇLAR
2005-2006
Trabzonspor-Manisaspor: 0-2
Manisaspor-Trabzonspor: 1-2
2006-2007
Trabzonspor-Manisaspor: 1-1
Manisaspor-Trabzonspor: 1-1 ((Kupa)
Manisaspor-Trabzonspor: 0-0
2007-2008
Manisaspor-Trabzonspor: 1-1
Manissapor-Trabzonspor: 3-0 (Kupa)
Trabzonspor-Manisaspor: 2-2
2009-2010
Manisaspor-Trabzonspor: 1-0
Trabzonspor-Manisaspor: 3-0
2010-2011
Trabzonspor-Manisaspor: 1-3
Trabzonspor-Manisaspor: 3-1 (Kupa)
Manisaspor-Trabzonspor: 1-2
2011-2012
Manisaspor-Trabzonspor: 1-1
Trabzonspor-Manisaspor: 2-1

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler