Trabzonspor şampiyon olacak güçte

Trabzonspor'un bu sezonki tartışmasız en fazla verim aldığı transferlerinden biri olan Emerson, kupadaki Mersin İdman Yurdu maçında oynamayarak ilk kez dinlenme fırsatı buldu.Bordo-Mavili ekibe transferinin gerçekleşmesinin ardından sakat olduğu iddiaları

Trabzonspor şampiyon olacak güçte

Trabzonspor'un bu sezonki tartışmasız en fazla verim aldığı transferlerinden biri olan Emerson, kupadaki Mersin İdman Yurdu maçında oynamayarak ilk kez dinlenme fırsatı buldu.

Bordo-Mavili ekibe transferinin gerçekleşmesinin ardından sakat olduğu iddialarına, 14 lig ve 4 kupa maçında da 90 dakika forma giyerek yanıt verdi.
 
Takıma katıldıktan sonra resmi ve hazırlık olmak üzere 22 maçın tümünde forma giyen Emerson, teknik direktör Şenol Güneş tarafından oynanan Mersin İdmanyurdu maçında kadroya alınmadı.
 
Başarılı savunmacı, şampiyon olacak güce sahip olduklarını belirterek, ''Yetenekli oyunculara sahibiz. Şunu çok iyi biliyoruz ki bulunduğumuz yerden yukarıda olmalıydık. İlerisi için umutluyum çünkü ikinci devre çok daha iyi işler yapabiliriz. Sezon sonunda taraftarımızın bizden beklediği şampiyonluğa ulaşabiliriz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor