Trabzonspor sahne alıyor

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor Medical Park, bugün Torku Konyaspor'u Hayri Gür Spor Salonu'nda ağırlayacak.Hazırlık müsabakalarında iyi bir görüntü vermesine rağmen Türkiye Kupası'nda gruplardan çıkamayan Trabzonspor lige iyi başlangıç

Trabzonspor sahne alıyor

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor Medical Park, bugün Torku Konyaspor'u Hayri Gür Spor Salonu'nda ağırlayacak.

Hazırlık müsabakalarında iyi bir görüntü vermesine rağmen Türkiye Kupası'nda gruplardan çıkamayan Trabzonspor lige iyi başlangıç yapmak istiyor. Konya karşısında galibiyet hedefleyen bordo mavililer taraftardan tam destek bekliyor.

Saat 17.00'de başlayacak olan kritik müsabaka öncesinde açıklamalarda bulunan Trabzonspor Medical Park  Başantrenörü Hakan Demir, saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanıp sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Puan kaybı gibi bir lüksleri olmadığını belirten Demir " Zor bir maç olacak ancak kazanan biz olacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor