Trabzonspor Rusya'da destan yazdı

Hayri Gür Spor Salonunda ağırladığı FIBA EuroChallenge Kupası çeyrek final ilk maçında Rusya'nın Avtodor takımını 94-88 yenen Trabzonspor Medical Park, bugün rakibiyle deplasmanda oynadığı ikinci karşılaşmayla tarih yazdı.Trabzonspor M.P. maçtan 73 - 100

Trabzonspor Rusya'da destan yazdı

Hayri Gür Spor Salonunda ağırladığı FIBA EuroChallenge Kupası çeyrek final ilk maçında Rusya'nın Avtodor takımını 94-88 yenen Trabzonspor Medical Park, bugün rakibiyle deplasmanda oynadığı ikinci karşılaşmayla tarih yazdı.

Trabzonspor M.P. maçtan 73 - 100 gibi bir skorla galip gelerek Euro Challenge'de Final Four'a yükseldi.

EuroChallenge kupası statüsüne göre Çeyrek final eşleşmeleri sonucu kazanan takımlar daha sonra sonra belirlenecek bir sahada tek maç olarak 24 Nisan'da karşılaşacak.

24 Nisan'da oynanacak maçlar sonucunda kazananlar 26 Nisan tarihinde aynı şehirde final için kaybedenler ise 3. ve 4. için karşılaşacaklar.

Trabzonspor ilk maçtaki rakibi M.P rakibi Energia - Le Mans  çeyrek final eşleşmesinde tur atlayan takım olacak.

24 ve 26 Nisan tarihlerinde oynayacağı iki maçı kazanması durumunda Trabzonspor kupanın sahibi olacak.

1.periyot Avtodor  17 : 23 Trabzonspor M.P

2.periyot Avtodor 23 :  51 Trabzonspor M.P

3.periyot Avtodor 46 :  81 Trabzonspor M.P

4.periyot Avdotor 73 : 100 Trabzonspor M.P

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor