Trabzonspor Ruslarla 4.kez

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yarın deplasmanda Rostov ile karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa kupalarında Rusya Federasyonu takımlarıyla 4'üncü maçına çıkacak. Bordo-mavililer, ilk olarak 2011-2012 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nd

Trabzonspor Ruslarla 4.kez

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yarın deplasmanda Rostov ile karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa kupalarında Rusya Federasyonu takımlarıyla 4'üncü maçına çıkacak. 

Bordo-mavililer, ilk olarak 2011-2012 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda CSKA Moskova ile yer almıştı. Deplasmanda 3-0 yenilen bordo-mavililer, güçlü rakibi ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda golsüz berabere kalmıştı. Karadeniz ekibi, grubu CSKA Moskova'nın 1 puan gerisinde 3'üncü sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmişti.

Karadeniz ekibi, Rostov ile Trabzon'da yaptığı ilk maçta ise sahadan 2-0 galip ayrılarak rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor elde etmişti.

Trabzonspor, Rus takımları karşısında 3 maçta, 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Bu maçlarda 3 gol yiyen bordo-mavililer, 2 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor