Trabzonspor rövanşı almak istiyor

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde Rus ekibi CSKA Moskova'yı ağırlayacak olan Trabzonspor, 3-0 kaybettiği ilk maçın rövanşını rakibinden almak istiyor.Tarihi'nde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılan Trabzonsp

Trabzonspor rövanşı almak istiyor

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde Rus ekibi CSKA Moskova'yı ağırlayacak olan Trabzonspor, 3-0 kaybettiği ilk maçın rövanşını rakibinden almak istiyor.
Tarihi'nde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılan Trabzonspor, iyi bir başlangıç yaptığı devler liginde Inter'i deplasmanda 1-0 yenerken, sahasında ise Lille ile 1-1 berabere kalmıştı. Karadeniz ekibi, son olarak deplasmanda oynadığı CSKA Moskova maçını ise 3-0 kaybetmişti. Yarın kendi sahasında Rus ekibini ağırlayacak olan Trabzonspor, Avni Aker'de rakibinden rövanşı almak istiyor.
Grubunda CSKA Moskova'nın ardından 4 puan ile avarajla 3. sırada yer alan Trabzonspor, evinde konuk edeceği rakibini yenerek bir üst tura çıkmak için avantaj elde etmeyi planlıyor.
Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Vittek, Sezer Badur ve Barış Özbek takımdaki yerlerini alamayacaklar, teknik direktör Şenol Güneş'in yarınki karşılaşmaya ilk 11'de Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Zokora, Colman, Serkan, Halil, Adrina ve Burak Yılmaz'a görev vermesi bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler