Trabzonspor resmen istedi

Trabzonspor, bugün Haber61.Net'in duyurduğu gibi TFF'ye resmen yazı yazarak Etik Kurul Raporunu talep etti.Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz Türkiye Futbol Federasyonu’na bir yazı göndererek Etik Kurul Raporu’nu talep etti. Ge

Trabzonspor resmen istedi

Trabzonspor, bugün Haber61.Net'in duyurduğu gibi TFF'ye resmen yazı yazarak Etik Kurul Raporunu talep etti.

Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz Türkiye Futbol Federasyonu’na bir yazı göndererek Etik Kurul Raporu’nu talep etti. 

Genel Sekreterimiz Hasan Yener imzasıyla gönderilen talep yazısında, “Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 3 Temmuz 2011 günü başlatılan şike operasyonundan sonra futbolumuz sorunlu günler içine girmiştir.

Türkiye Futbol Federasyonu Kuruluş ve Görevleri Hakkındaki Kanun ve TFF Statüsü gereği oluşturulan Etik Kurulu, yapılan disiplin soruşturmasına esas olmak üzere bir rapor hazırlanması istemiyle TFF Yönetim kurulu tarafından görevlendirilmiştir.

TFF Etik Kurulu’nun, bu görevini Savcılık makamından aldığı dosya ve belgelere dayanarak hazırladığı ve görevini tamamlayarak, raporunu TFF Yönetim Kurulu’na sunduğu bilinmektedir.

Söz konusu operasyonda kulübümüzün, kulüp başkanımızın ve asbaşkanımızın adının geçmesi nedeniyle kulübümüz mağdur durumda bulunmaktadır.

TFF Etik Kurulu’nun hazırlamış olduğu ve bugüne kadar gizlilik kararı nedeniyle kulüplerle paylaşılamayan Etik Kurulu Raporu’nun, gizlilik kararının ortadan kalkmış olması nedeniyle, tarafımıza mümkünse elektronik ortamda veya bir kopyasının acilen gönderilmesi hususunu bilgilerinize arz ederiz” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler